Ertelenen Zafer Bayramı Konseri’nde Emir Can İğrek Cumartesi Günü Sahne Alacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ancak yoğun yağmur yağışı sebebi ile ertelenen Emir Can İğrek Konseri 21 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda yapılacak konser saat 20.00’de başlayacak.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR HERKESİ KONSERE DAVET ETTİ

Daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen konser ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, herkesi konsere beklediğini ifade ederken; “Biliyorsunuz, biz bu konseri 31 Ağustos’ta yapacaktık. Ancak bir anda bastıran yağış ve elektrik tesisatının risk yaratması sebebiyle ertelemek zorunda kaldık. Kısmet bugüneymiş. Emir Can İğrek, hemşerileri ile buluşmak için gün sayıyor. Ben bu vesileyle sadece Süleymanpaşa’da yaşayan hemşehrilerim değil, Tekirdağ’ın hatta Trakya’nın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımızı konserde birlikte olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

31 Ağustos Cumartesi akşamı yapılması planlanan konserin başlamasına kısa bir süre kala yağmur yağışı etkili olmuş, elektrik aksamlarında hayati risk oluşması sonucu ileri bir tarihi ertelenmişti.

Ünlü sanatçı Emir Can İğrek yine de hayranlarını kırmayıp megafonla bir şarkı seslendirmiş, herkesi konserin yapılacağı gün birlikte şarkılar söylemek için davet etmişti.

Haber Tarihi: 16.09.2024
Okunma Sayısı: 31
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024